Wednesday, November 07, 2012

PEMERGIAN KUIKUI

ASSALAMUALAIKUM
hello kawan-kawan..
punyalah aku excited naik bulan baru nie
tetiba dapat berita yang menyedihkan..

# gambar hiasan (bukan Kuikui yang sebenar)

Wanie bagitahu Kuikui dah mati.. =(
baru nak jumpa dia this week tapi tak sempat plak..
takziah ye atas pemergian Kuikui..

Kuikui nie sugar glider lah..
comel kan nama dia..hehe!
aku ingat lagi first time jumpa Kuikui
punyalah excited nak pegang sampai dia masuk dalam baju..
rasa geli tu tak dapat nak ungkapkan..haha!

memang dia sangat COMEL!!geram!hehe..
badan dia yang kecik mata dia yang bulat..
bila jumpa nak picit-picit dia..haha!
Kuikui nie tak banyak makan sama lah macam tuan dia
tapi tuan dia tak banyak makan sebab nak DIET!
haha!sorry Wanie..

satu benda yang aku ingat pasal Kuikui nie yang Wanie cerita
bila dia makan tembikai najis dia warna merah..
bila dia makan betik najis dia warna kuning..
cuba bayangkan kalau najis manusia sama macam tu..
haha!choiii!tak senonoh lah kau Yully!

tapi sayang usia Kuikui tak panjang..
maybe dah tiba masa dia untuk pergi..
# ceh!dah macam manusia plak yang meninggal..hehe..
anyway kami memang rindu dekat Kuikui..

p/s : Wanie carilah teman pengganti Gemok..
kesian dia dah tak ada kawan nak gurau..


- MISS KUIKUI -

# thanks for the reading..

No comments:

Post a Comment