Wednesday, May 28, 2014

Selamat Tinggal

Assalammualaikum!

bulan 5? ohh tidak! masa berlari ke apa ni? cepat masa berlalu rupanya, dah nak sampai pertengahan tahun 2014. dan aku masih dengan gelaran PENGANGGUR TERHORMAT! *kesat air mata

lupakan kejap pasal cari kerja tu, aku tengah mood gembira lepas konvo ni. (: Alhamdulillah selesai sudah Hari Jubah 19 Mei hari tu, terima kasih Mama Abah sanggup datang walaupun memula macam krik krik krik tak nak datang kan. ): mungkin sebab lepas kena ugut  dengan aku, tu pasal datang. *jahat


tapi yang sedih tak dapat jumpa semua classmate, hanya suku je yang sempat jumpa ambil gambar sesama. ada yang sempat hai hoi je bila bertembung dalam dewan tu, bila entah dapat jumpa lagi. tunggu memasing wedding kot dapat kumpul reramai lagi. (: *cepat kahwin kekawan


semua tu dah tinggal kenangan, kenangan yang manis maybe. bersama selama 2 tahun setengah bersama korang adalah moment yang paling best! kali ni punya tamat pengajian memang rasa sedihnya sebab kita semua jauh antara satu sama lain, hope our relationship still forever kekawan! Amin. (:

susah senang bersama sewaktu latihan industri, #GengUiTMLarkin

dia antara penasihat aku, #BFF

dan maybe ni kali terakhir kali jejak kaki ke Kuala Lumpur, bandar yang ajar aku erti susah dan sabar untuk hidup. banyak benda jadi sepanjang disana and hopefully dapat kesana lagi lepas ni. terima kasih Mak melayan kerenah anak Mak yang entah pape ni. hoho! love you Mak! muahhh!

bersedia untuk perancangan masa depan yang banyak dugaan ni, banyak hal mahu difikirkan. may Allah ease everything, InShaa Allah. (:





No comments:

Post a Comment