Friday, June 15, 2012

:: A NIGHT TO REMEMBER ::

ASSALAMUALAIKUM..
hello kawan2.. nak update blog je hari nie.. 0_o
aq nak story pasal dinner hari tu..
ada something yg belaku..jeng..jeng..jeng..
hahaha..cuak je kan..

ceritanya begini
once a upon time, ada seorang prince datang..bla..bla..bla..
(merepek je la awk nie..haha..)
ok2..masa masuk dewan dinner aq tengok semua orang dress up mak ai..
memang betul2 fairytale..hehe..
mesti banyakkan korang spend duit untuk beli baju tu..
kalau aq la tak ada masa la nak buang duit untuk sekali pakai je..
baik aq buat melantak lagi bagus..haha..

sebenarnya aq MALU wei dinner aq pakai jeans & kemeja je..
semua orang pakai dress cantik2..huhu..
aq nak pakai dress ke??
macam pelik je kn..aq tak gemor dress perempuan nie..
hahaha..
pakai simple2 pun ok apa..
janji aq pakai baju kan..haha..


kawan2 bebel suruh beli dress la kain kembang2 la..
whatever la kan baju2 perempuan nie..
kalau aq beli baju2 tu aq cuma pakai sekali lepas tu simpan..
bazir la wei duit aq..beli baju mahal lepas tu pakai sekali je..
macam geli je aq nak pakai..hahaha..
1 hari nanti kot aq pakai tapi bukan masa tedekat nie..

makanan plak sedap2 memang sangat2 kenyang..
balik bilik terus tidur..terbaik..haha..
korang nak tengok gambar kitaorang??



nak tengok banyak lagi pergi tengok kat fb aq ye..
ok la thanks baca entry aq.. 
0_o


No comments:

Post a Comment